Din varukorg

Säker checkout

”Vi blir tydligare och ännu bättre!

Nya tider - ny logotype

Nu gör vi vår sida ännu bättre och tydligare för dig som kund. Massageprodukter.se får en egen identitet och logotype så att du känner igen dig efter vad du söker.

 Vi är glada och stolta över att ha funnits 20 år i branschen och levererat massagestolar och massageprodukter till våra kunder. Vårt företag Santé startade 2003 med att hyra ut massagefåtöljer till arbetsplatser för friskvård och återhämtning på jobbet. I takt med efterfrågan kom även privatpersoner till oss för att skaffa en egen massagefåtölj till hemmet. Numera finns våra massagestolar hos mängder av arbetsplatser och privata hem runt om i Sverige.

Massageprodukter för alla miljöer och behov

Med vår långa erfarenhet har vi samlat på oss mycket kunskap om vilka behov och önskemål våra kunder har på en massagestol, benmassage, massagekudde eller massagepistol. Utifrån detta har vi byggt upp ett heltäckande leveransprogram med Santés eget varumärke på massagefåtöljer och sedan drygt fem år har vi utökat programmet med mindre massageprodukter från Casada, Tyskland som vi är auktoriserad importör och återförsäljare för.

Vi strävar varje dag på att bli bättre så att du som kund ska känna dig trygg när ni väljer att investera i viktig produkter för ditt välbefinnande..

Välkommen till Massageprodukter.se hos Santé och en värld av välbefinnande!”

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram