Din varukorg

Säker checkout

Benmassage: Revolutionera ditt välbefinnande med Santé Ashi

Varje dag bär dina fötter och ben dig genom livets utmaningar. Det är dags att ge tillbaka med Santé Ashi, en effektiv ben- och fotmassageapparat som erbjuder avkoppling och återhämtning för trötta lår, vader och fötter. Låt oss utforska hur denna unika produkt kan förvandla din dagliga rutin.

Santé ashi – en härlig massör för dina ben Santé Ashi benmassage är mer än bara en massör; det är en benmassagesupplevelse som väcker liv i trötta muskler. Med fokus på vader, lår och fötter, ger denna enhet en omfattande och avkopplande behandling.

Roll- och stretchmassage

  • Fotsulorna: Utrustad med zonterapi via roll- och stretchmassage, stimulerar Santé Ashi fotsulorna, vilket ger en djup och behaglig massage.
  • Lår, vader och vrister: Luftkuddar masserar varsamt dessa områden med akupressur, förbättrar blodcirkulationen och lindrar spänningar.
Avancerade fotmassagerullar i Santé Ashi benmassage apparat, som visar effektiv fotmassage för förbättrad cirkulation och avkoppling
benmassage apparat i användning, som demonstrerar dess effektiva Benmassagefunktioner för avkoppling och muskelåterhämtning

Värmeslinga för ökat välbehag En inbyggd värmeslinga ger en behaglig värme under massagen, vilket förstärker den avslappnande effekten och skapar en känsla av totalt välbefinnande.

Flexibel massage för olika områden Santé Ashi är anpassningsbar - den övre delen kan justeras för att ge målinriktad massage för antingen vader, knän eller lår, vilket gör det enkelt att fokusera på just dina problemområden.

Anpassningsbar intensitet och hastighet Med tre olika massagehastigheter och justerbar intensitet kan du skapa en personlig massageupplevelse som passar perfekt för dig.

Inbyggd kontrollpanel för enkel användning En lättillgänglig kontrollpanel gör det enkelt att styra och anpassa din massageupplevelse, så att du alltid har full kontroll.

Med Santé Ashi ben- och fotmassage som din personliga massör, får dina ben och fötter den uppmärksamhet och vård de förtjänar. Oavsett om du söker lindring efter en lång dag, eller vill integrera regelbunden massage i din hälsorutin, är Santé Ashi det perfekta verktyget för att återuppliva din kropp och ge ny energi varje dag.

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram