Din varukorg

Säker checkout

Företagskund

Här hittar du information om våra villkor för dig som företagskund eller från andra organisationer.

Allmän info
Garantivillkor
Leveransvillkor
Köpvillkor

Satsa på personalens välbefinnande 

Vi har sedan starten av företaget 2003 arbetat med försäljning och uthyrning av massagefåtöljer till arbetsplatser inom det privata näringslivet såväl som i offentlig sektor. Att ha en massagestol på arbetsplatsen att användas för personalens friskvård har många fördelar:

  • Alltid tillgänglig massage till alla dygnet runt. Med andra ord en massör som aldrig går hem. 
  • Det är kostnadseffektiv personalvård med låg kostnad per anställd.
  • En plats för återhämtning under arbetsdagen för att motverka stress och förebygga skador.
  • Det är 100 % avdragsgillt för arbetsgivaren och skattefri förmån för personalen.

Övriga massageprodukter som massagekuddar, massagedynor, massagemadrasser, mm. och träningsutrustning är främst avsedda för hemmabruk. Det  brukar vara mycket uppskattat bland såväl personalen som kunder att få en riktigt härlig massageprodukt som sommargåva eller julklapp.

Kontakta oss gärna för att diskutera vilka massageprodukter som skulle passa för era behov så sätter vi ihop ett paket med offert till er.

Garantivillkor

Företag och organisationer har 1 års garanti på massagefåtöljer som avser reservdelar och reparationer. Servicebesök under garantitiden genomförs utan kostnad för resor i samband med andra ärenden i samma område. Vid särskild begärd service debiteras reskostnader.

Vid hyra av massagefåtöljer ingår fullservice enligt särskilt avtal. Se nedan!

Övriga massageprodukter är endast avsedda för hemmabruk och har därmed garanti enligt konsumentköplagen.

Allmänna villkor för Organisationer

Leveransvillkor

Leverans med spedition

Massagefåtöljer levereras fraktfritt till företag och organisationer till markplan eller godsmottagning. Leverans sker med någon av våra speditionspartners.. Monteringsanvisning eller instruktionsvideo medföljer samt fri telefonsupport. 

Leverans och installation med egen bil och personal

Kan utföras mot fraktavgift 2490 kr plus installationskostnad 1190 kr (595 kr/tim. min.debitering 2 timmar). Moms tillkommer. Detta förutsätter att en (1) person kan leverera och installera i markplan eller att hiss finns. Leveranser med egen bil och personal koordineras alltid med samleveranser med andra leveransplatser och kunder. Leveranstiden kan då ta något längre tid än vid spedition. Särskilt beställd leverans offereras separat.

Extraordinär inbärning 

Om en massagefåtölj ska bäras i trappor, trånga gångar etc. som kräver fler än en person eller om professionell bärhjälp behöver anlitas tillkommer extra avgift. Kostnaden varierar beroende på förutsättningarna på leveransplatsen. Det är viktigt att vi i god tid får information och gärna bilder på hur det ser ut för att kunna planera leveransen och ge ett pris.

Köpvillkor

Företag och organisationer kan antingen köpa produkter direkt i webbshoppen eller skicka en skriftlig beställning till info@santesweden.se. En order- samt leveransbekräftelse skickas därefter.

Vid köp i webbshoppen väljer ni att betala med kort, faktura 30 dagar, direktbanksbetalning eller delbetalning via Svea Bank AB. Förskottsbetalning tillämpas i första hand. Eventuell kredit beviljas först efter att en sedvanlig kreditprövning genomförts.

Hyr en massagestol till arbetsplatsen

Det vanligaste och tryggaste sättet för en arbetsplats att ha en massagestol som friskvård är att hyra den på ett avtal med fullservice. Då får ni ett fullständigt koncept med massage, avslappning och återhämtning till en mycket låg kostnad.

Vid hyra ingår allt som som fri leverans, installation, utbildning och fri support under hyrestiden samt fullservice. Läs mer på massagestolar.se om massagefåtöljer för uthyrning!

Gå vidare till massagestolar.se

Begär en offert

Har ni särskilda önskemål eller behöver massagefåtöljer eller produkter till flera avdelningar, arbetsplatser eller i större kvantiteter är ni mycket välkomna att kontakta oss för att diskutera era behov och önskemål, så sätter vi ihop en attraktiv offert till er.

Kontakta oss

Vanliga frågor/FAQ om företagsköp

Vad ska man tänka på när man väljer en massagefåtölj till en arbetsplats?

Utgå ifrån hur många användare eller anställda ni är på arbetsplatsen och fundera på hur den ska användas. Är det en större arbetsplats med många användare är det sannolikt många olika kroppslängder och kroppstyper. Då behöver ni en universell massagefåtölj, dvs en massagestol som är anpassningsbar för korta såväl om för långa personer. Det är i så fall någon av de större modellerna vi rekommenderar här.

Tänk även på hur den ska användas. Vi rekommenderar alltid att massagefåtöljen ska vara så tillgänglig som möjligt för att så många som möjligt enkelt ska kunna använda den. Att kunna använda massagefåtöljen under arbetstid med att boka en tid för massage och återhämtning är viktigt. Vår erfarenhet att massagefåtöljer som endast får användas på raster eller fritid används inte. Då motverkas hela syftet med att ha en massagestol för återhämtning på jobbet.

Vad är det för garantier som gäller för företagskunder?

Företag och arbetsplatser inom andra organisationer har alltid 1 års garanti på reservdelar och reparationer. Service utförs av partners i området eller av egen personal när vi själva finns i området. Vi rekommenderar dock alltid att hyra en massagefåtölj till en arbetsplats eftersom allt ingår då med ett fullservicekoncept. Läs mer på https://massagestolar.se/hyr-massagestol-pa-jobbet/

Var är bäst att placera en massagestol på en arbetsplats?

Tillgänglighet är nyckelordet och att alla har möjlighet att enkelt kunna använda massagefåtöljen. Placera den gärna i ett eget rum så att man kan använda den i fred. Finns inget eget rum är  det också möjligt att placera i en öppen yta men kanske avskärma med växter eller skärmväggar.

Finns det service och tillgång till reservdelar efter garantitiden?

Eftersom vi endast arbetar med etablerade tillverkare och kända varumärken garanteras att det finns reservdelar minst 5 år efter att en modell har slutat tillverkas. Vi har också en lång erfarenhet i branschen och har därmed själva bygg upp ett reservdelslager från modeller som är utgångna från fabriken. Vi kan nästan alltid få fram en reservdel från de massagefåtöljer vi själva har levererat.

Hur lång leveranstid är det?

De flesta modeller finns i eget lager så en massagestol kan levereras inom en vecka från bekräftad order eller efter överenskommelse.

Kan man hyra en massagefåtölj till arbetsplatsen?

Vi rekommenderar alltid att man hyr en massagefåtölj till en arbetsplats eftersom då ingår allt i ett fullservicekoncept och man har en låg månadskostnad som är avdragsgill för arbetsgivaren och skattefri förmån för arbetstagaren. Om det blir ett fel på en massagestol som inte kanåtgärdas byts den ut mot en ny likvärdig. På så sätt är ni garanterade att alltid ha en fräsch och fullt fungerande massagefåtölj på arbetsplatsen.Det är också en flexibel lösning i och med att det är enkelt att uppgradera massagefåtöljen efter halva hyresperioden om det skulle vara önskvärt. Det är också enkelt att budgetera kostnaden.  Läs mer om hyra av massagefåtölj till arbetsplatsen på https://massagestolar.se/hyr-massagestol-pa-jobbet/

Hur mycket kan en massagestol användas på en arbetsplats?

Alla massagestolar som vi levererar till arbetsplatser är byggda för kontinuerlig drift. Vid hög användningsgrad kan tätare serviceintervaller behövas. Därför rekommenderar vi alltid att hyra ett fullservice ingår och massagefåtöljen byts ut om den inte kan repareras.

Vad är det för livslängd på en massagefåtölj som används på arbetsplatser?

Livslängden är beroende på hur mycket den används och vilken miljö den står i. Är det en stor arbetsplats med hög användning blir slitaget större än på en mindre arbetsplats. Vi rekommenderar dock alltid att hyra en massagestol till arbetsplatser då fullservice ingår. Läs mer om hyra av massagefåtölj till arbetsplatsen på https://massagestolar.se/hyr-massagestol-pa-jobbet/

Kan man använda massageprodukter som massagekuddar eller dynor istället för en massagefåtölj?

Mindre massageprodukter som en massagekudde, massagedyna eller annan produkt är främst avsedda att användas för enskilt privat bruk och är inte avsedda att användas av många på en arbetsplats.

Hur kan vi hjälpa er att skapa välbefinnande på er arbetsplats?

Kontakta oss via telefon, e-post eller med kontaktformuläret.


Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lockchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram