Din varukorg

Säker checkout

Återhämtning och mental träning

Det är enormt viktigt att vi finner återhämtning i vardagen där vi kan samla tankar och processa lösningar. Människan har en gedigen och väl utformad hjärna som behöver just vila och återhämtning dagligen.

Återhämtning i din massagestol

När du väl testat en massagestol kanske du tycker det varit en fantastisk upplevelse och får energi av en session. Tanken med att du får återhämtning är att du använder din massagestol dagligen och gör en rutin av det. Många av våra kunder har god kunskap om hur de ska använda sin stol för återhämtning. Rutin är det som gör att du får mest ut av syftet.

Massagestol för återhämtning

De modeller vi tillhandahållet har många olika system med vibration, ljudterapi och massage på olika delar av kroppen. En av vår kanske mest avancerade massagestol heter Alphasonic är utrustad med Braintronics® ljudterapi.

Modellen ger en holistisk upplevelse med terapeutisk massage och integrerad Braintronics® ljudterapi. Alphasonic tar hela branschen in i framtiden. Med funktioner som L-Shape med en bred räckvidd för kroppsmassage, Zero Gravity för justerbar axelmassage, akupressur och Braintronics®. Med Alphasonic får du en bättre fysisk och mental träning som gynnar återhämtning och blirr samtidigt en mental träning. Det förbättrar i sig din prestationsförmåga i båda områdena för en bättre livskvalitet.

Mental träning

Ju mer du gör någonting osm gynnar en förändring till det bättre får du effekt och kommer känna en förändring. Det är som med fysisk träning när du dagligen motionerar och kommer få bättre fysisk förmåga. Din mentala träning kommer också att gynna din mentala träning varje dag på jobbet, hemma och i det du behöver koncentrera dig och bli bättre på.

Med ihärdig träning når du slutligen resultaten och det är betydligt enklare med en massagestol du kan göra rätt inställningar för rätt behandling. Ljud, beröring och massage är olika och kombinationen är närapå obegränsad.

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram