Din varukorg

Säker checkout

Vila i din massagestol innan familjen kommer hem

Du har med störta säkerhet tänkt tanken att det vore skönt att ha en massagestol hemma när du kommer hem från jobbet. En mjuk stor massagestol som du kan boka och bestämma dig för att vila ut dig innan resten av familjen kommit hem. Möjligheten ligger inte långt borta från verkligheten. Frågan är ofta vilka modell ska du välja och varför det finns så många olika tillbehör och attiraljer.

Njut av en massagestol innan familjen hunnit hem

Du vet likväl som vi att en hel förmiddag på din arbetsplats eller i din kontorsstol påverkar din fysiska hälsa negativt. En massagestol gör mer nytta än du hade kunnat ana efter en dag på jobbet. Bara att sitta i en massagestol en kvart skulle öka genomströmming i kroppen och det rensar ut slaggprodukter. Många tar en promenad i skogen, eller där det passar sig bäst och det skulle gynna vem som helst som vill och kan. Den lilla fysiska aktiviteten du får gör att kroppen utsöndrar endorfiner och det kommer gynna ditt välmående hela dagen efteråt.

Tänk hur du kan använda en massagestol hemma för återhämtning efter bastun, din träning och löparrunda efter jobbet eller bara avslappning när du som bäst behöver det. En massagestol är till för hela familjen och kan absolut passa in i vilken familj som helst. Beroende på modell bör du kanske testa den massagestol som vi föreslår efter konsultation.

Stillasittande är fel inrikting

Det finns undersökningar som påvisar att vi inte bör sitta stilla mer än någon timma om dagen. Den timman kanske ska planeras in som en skön avslappnande stund i en skön massagestol efter ett tungt träningspass. Du vet hur det kan strama i musklerna efter den tunga benträningen och då är det perfekt med vila.

Det handlar egentligen om att hitta en livskvalitet i vardagen. Ta sig tid att unna sig att hitta en bra standard. Med standard menar jag att Du med din kapacitet hittar din standard för lagom träning och återhämtning som passar dig. Det är faktiskt så att återhämtning och vila är en mycket viktig ingrediens i vardagen.

Pröva våra massagestolar och hitta din lösning.

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram