Din varukorg

Säker checkout

BÄST I TEST - MediGun Pro Massagepistol

Aftonbladets prylexpert Peter Pettersson har testat elva olika massagepistoler för hemmabruk.

Test av Massagepistoler

Massagepistol är ett alternativ till dyr massage efter träning. Ömma muskler, värkande ryggar och axlar kan få snabb hjälp hemma. Aftonbladet Plus har testat elva olika massagepistoler för hemmabruk. Här har vi skrivit en sammanfattning av testet, vill ni se hela testet behöver ni vara Aftonbladet plus kund. Se hela testet här!

Om Aftonbladets test av massagepistoler

Aftonbladet har låtit fler olika testpersoner testa massagepistolerna före och efter träning, handhavande, laddning, medföljande instruktioner och tillbehör, som olika massagehuvuden. De har också testat dem som behandling av ischias- och nackvärk.

Testvinnare blev MediGun Pro Massagepistol

"Överlägset bästa massagepistolen"

 • Pris: 3 990 kr.
 • Kampanjpris: 2 740 kr.
 • Finns hos: Massageprodukter.se
 • Funktion: 5 av 5
 • Användning: 5 av 5
 • Samlat betyg: 4 av 5

Omdöme av massagepistolen

Casada Medigun Pro sticker ut ur mängden från de andra massagepistolerna, då man på lägsta hastighetsnivån kan välja om man vill att maskinen ska köra med en jämn takt eller en varierande takt. Det var väldigt bekvämt att kunna köra en varierande takt, det var mycket mer lugnande. När maskinen går i en varierande takt lyser dioderna grönt och när den går i en jämn takt lyser de blått. Det är lite synd att den varierande funktionen inte fungerar i de högre hastigheterna då det var väldigt bekvämt. Casada MediGun Pro har även flest munstycken av de alla testade massagepistolerna, vilket är ett plus. Även om man inte kan ha en varierande takt på de högre hastighetsnivåerna så är de väldigt bekväma och maskinen i sig är bekväm att hålla i.

Snabb fakta om den bästa massagepistolen

 • Max slag/minut: 3 400.
 • Hastighetsnivåer: 5 st.
 • Massagehuvuden: 6 st.
 • Batteritid: 4 timmar.
 • Mått (BxDxH): 63x170x218 mm.
 • Vikt: 1,1 kg.

MediGun Pro massagepistol för höga krav på funktion och kvalité.

Den nya MediGun Pro massagepistol från Casada är en vidareutveckling från tidigare MediGun med fler funktioner. För dig med höga krav och som vill få ut mer av din kroppsvård och återhämtning av musklerna. Köp ditt exemplar redan idag. För att läsa mer och köpa produkten, klicka här.

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram