Din varukorg

Säker checkout

Nyhet! Santé Tamashi massagestol

Santé Tamashi är framtagen för att ge dig all den bekvämlighet och funktionalitet som återfinns hos de större premiumfåtöljerna. Tillverkad med tillförlitlig kvalitet och bestående material får du en massagefåtölj som verkligen håller måttet.

Med sin utrymmesbesparande och kompakta design får den plats även på mindre ytor. Tack vare Zero Space-tekniken så behöver den inte mer än 5 cm till bakomliggande vägg då massagefåtöljen åker framåt som en gunga istället för att fällas bakåt som hos äldre modeller.

Tamashi kommer med en tydlig och användarvänlig fjärrkontroll som guidar dig igenom ett stort utbud av automatiska massageprogram samt även manuella inställningar som ger dig nästintill oändliga möjligheter till en perfekt, personlig massage.

Massagefåtöljens specialfunktioner

  • L-Shape – Massagen arbetar i en L-formad kurva och behandlar ända ner under sätesmusklerna.
  • S-Line – Massagen arbetar mycket nära din kropp och följer ryggradens naturliga S-formade anatomi från nacke ner till sätesmuskulaturen.
  • Zero Space – minimerar utrymmet där massagefåtöljen ställs. Endast 5 cm utrymme till vägg bakom behövs.
  • Zero Gravity – sänker ner dig automatiskt till den mest avslappnande positionen. Maximal avlastning och snabb återhämtning för ryggraden och diskarna.
Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram