Din varukorg

Säker checkout

Massagekudde med jade och värme

Våra massageprodukter som tillför dig vardagslyx kan vara en massagekudde som masserar din nacke efter en lång dag på jobbet. EN massagedyna som tillför värma för behandling och ger dig kraften tillbaka. Flera produkter har unika möjligheter och exempelvis får du masserande fingrar med vår massagekudde Maxiwell III Limited Edition. Kudden erbjuder fingermassage med äkta Jadesten och infraröd karbonvärme. De naturliga krafterna som finns i stenen gynnas av värmen som tränger igenom på ett naturligt sätt. Massagen blir behaglig och avslappnande.

Jadesten genererar värme

Den värme som genereras tränger igenom stenen och märks efter bara några minuter. Uppvärmningen gör att musklerna är redo för massagekudden ska göra sitt jobb. Med "varma fingrar" från Jadestenen blir behandlingen behaglig och de roterande rörelserna når på djupet i musklernas struktur. Spänningarna släpper efter massagen och blodgenomströmningen i blodet ökar med din massagekudde. Det är viktigt att göra regelbundna behandlingar också för att kunna frigöra slaggprodukter i musklerna. Massagekudden kan fungera som en vanlig massagebehandling, och låter kroppen återhämta sig inom kort.

Använder du den valfria vibrationsmassagen kan du möjliggöra stimulering av blodcirkulationen och lymfsystemet i kroppen.

Massagekudde med värme gör susen

Det gynnar gott med värme under massagen och det vet vi sedan gammalt att en fetvadd kan göra got bara den ligger och behandlar över natten. Med en massagekudde får du ytterligare möjligheter där värmen tillför en avslappning och stimulering av musklerna innan behandlingen påbörjas. Det blir en förberedelse och effekten blir bättre.

Det finns flera inriktningar bland våra massageprodukter där du kan få behandling av andra kroppsdelar. Är du intresserad av fotmassage, benmassage eller en avslappnande massagemadrass till hela kroppen i liggande läge.

det finns som sagt mycket att välja på när det gäller behandling av din kropp och åkommor hemma. Enkla hjälpmedel och massageprodukter du kan köpa själv och enkelt använda hemma eller ta med dig när du åker på en resa.

Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram