Din varukorg

Säker checkout

Om Santé Sweden AB

Flera tusen arbetsplatser och privatpersoner som valt oss som leverantör av massagefåtölj, massagestol eller annan wellnessprodukt.

Välj en massagestol eller massageprodukt från ett känt varumärke som Santé, Casada, Panasonic eller Sanyo. Produkterna är väl beprövade och utprovade och står i en klass för sig, med patenterad teknologi, unika funktioner och modern design. Vi marknadsför även prisvärda produkter under det egna varumärket Santé från noggrant utvalda tillverkare.

Massageprodukter.se drivs av Santé Sweden AB i Örebro. Santé betyder hälsa och välbefinnande på franska, eller wellness som samlande uttryck. Företaget grundades 2003 och vår vision är att skapa just välbefinnande för alla med produkter av högsta kvalité. Vi har valt att endast arbeta med massagefåtöljer och massageprodukter med funktioner och kvalité som svarar upp mot våra högt ställda krav, allt för att garantera våra kunders trygghet och säkerhet.

Vår långa erfarenhet i branschen gör även att våra tillverkare har ett stort förtroende för vårt sätt att arbeta och ge service till våra kunder.Verksamheten bygger på säkerhet, hög servicegrad och omvårdnad för våra kunder, vars behov ska styra vårt långsiktiga arbete och vår ambition att vara den ledande leverantören i branschen.

Välkommen till oss! Vårt mål är att ge wellness till alla och att varje dag överträffa oss själva – för ditt välbefinnande.

Kontakta oss om du vill veta mer
Copyright © 2024 Santé Sweden AB. Created by Digitalpartner
lock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram